Wednesday, January 1, 2020

Orthodox is the only true religion!




ORTHODOXY =
Όλες οι άλλες λεγόμενες "χριστιανικές εκκλησίες" έχουν αλλάξει πολύ στον Χριστιανισμό.
Ο καθολικισμός αλλάζει και προσαρμόζεται στο doga καθημερινά (μια μεταφορά, αλλά έχετε την ιδέα).
Η Ορθοδοξία παραμένει ξεκάθαρη και αμετάβλητη από τα 7 οικουμενικά συμβούλια στην αυγή του Χριστιανισμού.
Οι Καθολικοί μας άφησαν, και μετά από αυτούς, οι διαδηλωτές χωρίστηκαν από αυτούς και απομακρύνθηκαν από την αληθινή ουσία του Χριστιανισμού και μετά τους Αγγλικάνους, τους Πεντηκοστιανούς, τους Βαπτιστές κ.λπ. "Εκκλησίες". Ο Καθολικός είναι η προέλευση όλων των αιρέσεων σήμερα.
Είναι ένα ρητό ...
"
Υπήρξαν τρεις μεγάλες πτώσεις στην ιστορία:

2) Η πτώση του Αδάμ
3) Η πτώση του πρώτου Πάπα το 1054! Αρχίζουν όλες οι χιλιάδες λεγόμενες χριστιανικές εκκλησίες με τον Καθολικισμό έχασε την Αποστολική εξάρτηση. Αναθεματοποιούνται επειδή άλλαξαν την Πίστη.
"
Αλλά η Αλήθεια είναι μόνο μία, και βρίσκεται στη μοναδική Εκκλησία που ιδρύθηκε από τους 12 Αποστόλους.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία.
Ορθόδοξη = Η σωστή πίστη
Otho = Δεξιά, αμετάβλητη
Dox = Δόγμα, πίστη


Η Ορθοδόξ είναι η μόνη αληθινή θρησκεία! Μαθητές που εμφανίζουν τα χαρακτηριστικά εμφανισμένες "χριστιανικές τεχνικές υπηρεσίες" διάξενα πολύχρωμα στον Χριστιανισμό. Ο καθολικισμός μεταθέτω και προσεμόπεδα το διάγμα φύσης (κάθε εγκατάσταση, ανά πήρατε την ιδέα). Η Ορθοδοξία παραθέτω καθαρή και αμετάβλητη από τα 7 οικουμενικά συμβούλια στην αυγή του χριστιανισμού. Οι καθολίους μας άφησαν, και μετά από παιδιά, οι διαδηλωτές διαχωρίστε από τα στοιχεία και παρασύρθηκαν διαρύτερα από την αληθινή ουσία του Χριστιανισμού και μετά από τους αγγλικανούς, τους Πεντηκοστιανους, τους διαφορετικούς, κλπ. ... Τώρα διαελτοντάδες ή και χιλιάδες δια- που απαιτούν "χριστιανικές υπηρεσίες". Οι καθολικοί είναι η καθιέρωση διαθεσιμότητας των διαμέων αιρέσεων. Ενδιάμεσους ... "Υπέρχευση διαθεσιμότητας στην επιλογή:Ο Ορθόδοξος Χριστιανός ανήκει στο Σώμα του Χριστού, στην Εκκλησία του Χριστού. Αυτή η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι οργανικά η ίδια εκκλησία (ή εκκλησία) που γεννήθηκε κατά την εξαγωγή του Αγίου Πνεύματος στην Ιερουσαλήμ στην Πεντηκοστή, μια άμεση συνέχεια από τους Αποστόλους, τοποθετώντας τα χέρια από κάθε γενιά ιερέων στο επόμενο. Ο Ορθόδοξος Χριστιανός αναγνωρίζει την πλούσια χριστιανική κληρονομιά και διακηρύσσει ότι ανήκει σε αυτήν την Εκκλησία, η οποία αντιστοιχεί στην Εκκλησία των Αποστόλων, καθώς και ένας ενήλικας που αντιστοιχεί σε μια εικόνα που έχει πάρει ως παιδί.

Ο Ορθόδοξος Χριστιανός βαφτίστηκε στο όνομα της Αγίας Τριάδας και ακολουθεί τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις της Γραφής και της Ιερής Παράδοσης. Πιστεύει σε έναν ζωντανό και αγαπητό Θεό, του οποίου η Χάρη προστατεύει και καθοδηγεί τον τρόπο της λύτρωσης. Πιστεύει ότι ο Θεός αποκάλυψε τον εαυτό του στην Αγία Γραφή μέσω των Προφητών και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, της Μονής του Υιού, του Σωτήρα του Ανθρώπου. Πιστεύει ιδιαίτερα στην ενσάρκωση του Χριστού ως Θεό-Άνθρωπο, στη Σταύρωση και την Ανάστασή Του, στο Ευαγγέλιο και στις Εντολές Του και στον επόμενο κόσμο.

No comments:

Post a Comment